Mats Tavenier

Über mich

Funktion
Berater

Schulung

Industrial Engineering & Management, Universiteit Twente

Business Administration, Universiteit Twent & Lappeenranta University of Technology

Hobbys und Interessen

Hardlopen, voetbal en lezen

Warum Wert liefern?

Supply Value biedt de mogelijkheid om met mijn afstudeeronderzoek verschillende interesses te combineren en daardoor veel te kunnen leren in korte tijd.

Per februari 2023 ben ik begonnen als afstudeerder bij het industry team Retail, Consumer Good, Manufacturing en High-Tech. Vanuit mijn bachelor Technische Bedrijfskunde heb ik interesse gekregen in Supply Chain Management en heb ik mij hier verder in verdiept. Dit heb ik gedaan door middel van een dubbele master bedrijfskunde met als specialisatie Purchasing & Supply Management. Voor de afronding van deze masters ben ik bij Supply Value terecht gekomen om onderzoek te doen naar (Early) Purchasing Involvement.

“Bij Supply Value kan ik mijn interesses in Supply Chain Management, Procurement en Digitalisering combineren met het consultancy werk.

Bij Supply Value kan ik mijn interesses in Supply Chain Management, Procurement en Digitalisering combineren met het consultancy werk. Daarnaast hoop ik door de platte organisatiecultuur van Supply Value veel te kunnen leren van collega’s. De prettige ontvangst in de eerste week maakt mij enthousiast om bezig te gaan met mijn afstudeeronderzoek!

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?