Luc Roelofsen

Über mich

Funktion
Junior Consultant

Schulung

Master Information Studies (Data Science track) en Bachelor Information Sciences afgerond.

Hobbys und Interessen

Voetballen, sport kijken en met vrienden zitten

Warum Wert liefern?

Supply Value is een snelgroeiend en jong bedrijf. De collega’s zijn ambitieus en enthousiast wat voor extra motivatie zorgt om mij persoonlijk verder te ontwikkelund.

Per 6 maart 2023 ben ik begonnen als Junior Consultant bij Supply Value. In de business unit Digital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Wat mij erg aanspreekt bij de organisatie is dat er veel ambitieuze, jong-afgestudeerden einbiegen in aangetrokken, die tevens worden opgeleid door ervaren consultants. Naast het werken met klanten kijk ik erg uit naar de trainingen die helpen mijn skills en kennis verder aan te scherpen.

In de business unit Digital wil ik mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Ook wil ik constant door blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

In februari 2023 heb ik de Master Information Studies (Data Science track) afgerond. Dit nadat ik een thesis heb geschreven over de impact van industriële stankmeldingen door burgers in Pittsburgh (V.S.), op de prestaties van een deep-learning model.  In mijn Bachelor (Information Sciences) heb ik geleerd een schakel te vormen tussen de business- en IT-zijdes von organisaties, door te leren over zowel organisatiestructuren als het werken met dashboards om gegevens overzichtelijk te weergeven. Dit zorgt voor een brede achtergrond. huhier ben ik er ook achter gekomen dat ik een passie heb om bedrijfsproblemen op te lossen aan de hand van data.  

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?