Lars van den Hazel

Über mich

Funktion
Projektmanagement-Beauftragter

Schulung
Technische Bedrijfskunde

Hobbys und Interessen
Sporten, Formule 1 en Reizen.

Warum Wert liefern?
Ik heb voor Supply Value gekozen omdat het een klein maar snel groeiend bedrijf is waarbij er veel oog is voor persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid. Daarnaast kom je in contact met personen uit verschillende vakgebieden waar je veel van kan leren. Ook is het een bedrijf met veel jonge mensen die naast het werk ook houden van gezelligheid.

In november ben ik begonnen bij Supply Value als Project Management Officer. Na het afronden van mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik op zoek gegaan naar een baantje waarbij ik veel kon leren en kennis mocht maken met verschillende disciplines. De reden waarom ik heb gekozen voor Supply Value is dat het een snel groeiend, maar toch nog klein bedrijf is waar een familiesfeer hangt. Daarnaast kom je in aanraking met hoogopgeleide, slimme en jonge mensen waarvan ik veel kan leren en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wil.

“Daarnaast kom je in aanraking met hoogopgeleide, slimme en jonge mensen waarvan ik veel kan leren en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wil.”

Ondanks dat ik pas sinds kort aan de slag ben gegaan krijg ik toch veel verantwoordelijkheden en worden er al mogelijkheden geboden om mijzelf verder te ontwikkelen. Omdat ik volgend jaar zal beginnen aan mijn master in Tilburg wil ik toch in een zo kort mogelijke tijd veel leren en bezig zijn met het bijdragen aan de doelstellingen van Supply Value. Aan de hand van de werkzaamheden die ik nu uitvoer hoop ik mijzelf te ontwikkelen tot een professional die inzetbaar is op verschillende gebieden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit bij Supply Value goed gaat komen.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?