Kelly de Vries

Over mij

Funktion
Afstudeerstagiaire

Schulung
BSc International Business Administration Tilburg University
MSc Supply Chain Management Tilburg University (bezig)

Hobby’s en interesses
Reizen, borrelen en skiën

Warum Wert liefern?
Een afstudeeronderwerp dat goed bij mijn interesses en opleiding past. Daarnaast vond ik de gemoedelijke sfeer ook erg fijn!

In februari 2020 ben ik als afstudeerstagiaire begonnen bij Supply Value. In het team project- en verandermanagement ga ik onderzoek doen naar de mogelijkheid om agile werken te implementeren bij (semi)overheden. In juli hoop ik hiermee mijn studie af te ronden, om daarna te beginnen met werken.

“Na de eerste kennismaking had ik er meteen een goed gevoel bij, en was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat dit wederzijds was.”

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Supply Value of ik interesse had om als trainee te beginnen na mijn studie. Al snel kwam de mogelijkheid tot afstuderen ter sprake en bleek er een interessant onderwerp te zijn dat goed bij mijn interesses paste. Na de eerste kennismaking had ik er meteen een goed gevoel bij, en was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat dit wederzijds was. Nu, een paar maanden later ben ik druk met mijn afstudeeronderzoek bezig en kan ik een kijkje nemen in de consultancy wereld. Het gezellige en ambitieuze team waar ik in terecht ben gekomen maakt van iedere dag weer een klein feestje!

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?