Jonne Paes

Over mij

Jonne Paes | Supply Value

Funktion
Stagiair Bedrijfskunde MER

Schulung
Bedrijfskunde MER
Hogeschool van Amsterdam

Hobby’s en interesses
Hardlopen, Muziek, Formule 1

Warum Wert liefern?
Een stage binnen de consultancy met de combinatie van advies en implementatie.

Sinds februari ben ik gestart als stagiair bij Supply Value waar ik meewerk met de afdelingen services, marketing en sales. Daarnaast voer ik een onderzoek uit voor mijn studie Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit in het derde jaar van mijn studie en vind het voornamelijk interessant om bezig te zijn met het gedrag van mensen in organisaties bij proces- en informatiemanagement. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en houd ik van muziek en Formule 1.

Tijdens mijn zoektocht naar een stage binnen de consultancy werd ik door Supply Value benaderd. Ik was meteen enthousiast aangezien dit de stage was waar ik naar zocht. Dit gevoel werd bevestigd tijdens een kopje koffie en ben ik sindskort dan ook gestart als stagiair bij Supply Value.

“Een jong team met ambitieuze doelen, de werkwijze in teams én de combinatie van advies en implementatie vind ik enorm leuk en interessant.”

Mijn eerste week bij Supply Value beviel meteen goed. Een jong team met ambitieuze doelen, de werkwijze in teams én de combinatie van advies- en implementatiekracht vind ik enorm leuk en interessant.

Ik kijk er naar uit om de komende maanden mijn opgedane kennis in te zetten tijdens mijn stage bij Supply Value en kennis te maken met de consultancy wereld!

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?