Jeroen Blankestijn

Over mij

Funktion
Berater

Schulung
Master Supply Chain Management

Hobby’s en interesses
Wielrennen, schaatsen, sport kijken, interesse in religie en filosofie

Warum Wert liefern?
De mogelijkheid om naast advies geven ook te helpen bij het implementeren van verbeteringen bij diverse bedrijven in verschillende rollen, naast de kansen binnen Supply Value zelf.

Op 1 januari 2017 ben ik begonnen bij Supply Value als trainee. De business units Inkoop en Supply Chain Management (SCM) waren net opgericht. Tijdens de eerste gesprekken had ik aangegeven dat ik mee wilde gaan helpen met het opbouwen van de business unit SCM. Er werden diverse initiatieven gestart waar ik mijn steentje aan bij heb mogen dragen. Zo heb ik geholpen met het verbeteren van de naamsbekendheid onder potentiële klanten als ook ZZP’ers. Waaruit mijn eerste opdracht is ontstaan; Binnen het net ingerichte distributiecentrum van Hudson’s Bay hadden ze behoefte aan iemand die de verbinding zou vormen tussen de werkvloer en het kantoor. Hierbij heb ik de operationele medewerkers aangestuurd en heb ik verbetermogelijkheden in kaart gebracht als ook ingevoerd. Op den duur ben ik verantwoordelijk geworden voor mijn eigen afdeling met 5 man.

“Binnen Supply Value heb ik ruimte gekregen om mij verder te verdiepen in mijn persoonlijke interesse; het verduurzamen van de supply chain.”

Binnen Supply Value heb ik ruimte gekregen om mij verder te verdiepen in mijn persoonlijke interesse; het verduurzamen van de supply chain. Door middel van interviews heb ik een onderzoek kunnen doen en een artikel geschreven over hoe ketens in 7 stappen duurzamer kunnen worden. Het is mooi om die ruimte te krijgen binnen de organisatie.

Inmiddels ben ik medior consultant en doe ik ervaring op binnen inkoop. Binnen mijn opdracht ben ik bij diverse projecten betrokken en draag ik actief bij aan het realiseren van de projectdoelstellingen en ben ik veel in afstemming met leveranciers van diverse producten. Met mijn collega’s van Supply Value kan ik ervaringen uitwisselen en mij als professional verder ontwikkelen. De sfeer van vertrouwen en ambitie in het team dragen hier aan bij en geven mij energie om samen iets moois neer te zetten met Supply Value.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?