Jeroen Arentsen

Over mij

Jeroen Arentsen Supply Value

Funktion
Afstudeerstagiair

Schulung
MBO 4 vestigingsmanager Groothandel, BSc Technische Bedrijfskunde en bezig met MSc Business Administration – Purchasing & Supply Management

Hobby’s en interesses
Fitness, wintersport, watersport, voetbal & uitgaan

Warum Wert liefern?
Sluit goed aan bij mijn opleiding met veel vrijheid en goede begeleiding.

In december 2019 ben ik gestart bij Supply Value, waarbij ik een afstudeeronderzoek doe ter afronding van de master Purchasing & Supply Management aan de Universiteit Twente. Voorafgaand heb ik de opleiding Technische Bedrijfskunde aan het Saxion in Deventer afgerond. Mijn onderzoek bij Supply Value richt zich op het gebruik van Early Supplier Involvement in de publieke sector. Tijdens mijn stage ben ik dan ook actief binnen de business unit inkoop. Met dit onderzoek hoop ik mijn opleiding succesvol af te ronden en wil ik ontdekken of het consultancy vak iets voor mij is. Na het afstuderen ben ik namelijk van plan om te beginnen met werken.

“Met dit onderzoek hoop ik mijn opleiding succesvol af te ronden en wil ik ontdekken of het consultancy vak iets voor mij is.”

Tijdens mijn opleiding kwam Supply Value langs om een workshop te geven in soft skills. Hierbij werden ook de mogelijkheden van afstuderen en een traineeship besproken. Na de workshop besloot ik om Supply Value te benaderen voor een afstudeeropdracht. Het type bedrijf, het jonge team en de geboden mogelijkheden waren hierin belangrijk voor mij. Na twee gesprekken werd voor mij duidelijk dat ik veel vrijheid krijg in het afstuderen, maar ook kan rekenen op een goede begeleiding. Daarop heb ik besloten om ervoor te gaan bij Supply Value.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?