Iris Bakker

Über mich

Funktion
Berater

Schulung
Bsc. Archeologie
Msc. Business Studies

Hobbys und Interessen
Ik ben gecertificeerd yoga docent en beoefen zelf ook graag yoga. Daarnaast sta ik regelmatig in de keuken om mooie gerechten te maken en om hier samen met vrienden gezellig van te genieten. Ook ben ik vaak te vinden met een zaag- of boormachine in mijn hand; ik maak namelijk meubels.

Warum Wert liefern?
Sehr einfach, Ich war überzeugt berührt mittels Ein Jung, verschieden, intelligent und EhrgeizEUS Team betreut von Experten im BeratungsberufGebot. Mit meiner Leidenschaft will ich zum Wachstum beitragen Supply Value 

Toen ik werd benaderd door Supply Value had ik direct een leuk kennismakingsgesprek met de recruiter. Het beeld dat hij van Supply Value schetste was precies het soort organisatie waar ik naar op zoek was; jonge, ambitieuze collega’s en werken in een klein team.

“Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd.”

De speerpunten van Supply Value zijn: vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en fun. Je krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen jezelf snel te ontwikkelen en daarnaast worden er veel leuke activiteiten naast het werk georganiseerd. Ik heb zin in de uitdagingen die Supply Value mij biedt!

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?