Febe Smid

Over mij

Funktion
Berater

Schulung
HBO Facility Management, Master Business Administration (Strategy)

Hobby’s en interesses
Stedentrips, lezen en festivals

Warum Wert liefern?
Vanwege de uitdaging, teamsfeer, vrijheid en ambitie

Op 1 september 2016 ben ik begonnen aan het inkoop traineeship van Supply Value. Veel verschillende klussen, jezelf razendsnel ontwikkelen en de bedrijfscultuur hebben me destijds doen besluiten om bij Supply Value aan de slag te gaan. Na twee jaar heb ik het traineeship afgerond, sinds kort heb ik de functie medior inkoopconsultant en ik ben nog steeds blij dat ik destijds voor Supply Value gekozen heb.

” In de afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld van een student die nog nooit van inkoop gehoord had naar iemand die zelfstandig organisaties helpt om hun inkoopprocessen te verbeteren en zelfstandig complexe inkooptrajecten begeleid.”

Wat Supply Value voor mij uniek maakt, zijn enerzijds de gave opdrachten en werken voor de klant, maar anderzijds het mee bouwen aan een groeiende organisatie. In de afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld van een student die nog nooit van inkoop gehoord had naar iemand die zelfstandig organisaties helpt om hun inkoopprocessen te verbeteren en zelfstandig complexe inkooptrajecten begeleid.

Naast de uitdagende opdrachten, vind ik het ontzettend interessant om met het hele team van Supply Value mee te werken aan de groei van Supply Value. Heb je een goed idee over het betreden van een nieuwe markt? Zie jij een kans om de strategie aan te passen? Voor dit soort initiatieven is binnen Supply Value volop ruimte en dit maakt het een hele waardevolle werkomgeving.

Referenties Febe

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?