Eric Tolhuisen

Über mich

Funktion
Managing Consultant

Schulung

Afgestudeerd Bedrijfseconoom aan de Universiteit van Amsterdam. Gespecialiseerd in Bedrijfsplanning en Logistiek. Na mijn studie via beroepen in de financiële sfeer (variërend van Artsen zonder Grenzen tot Achmea) vooral werkzaam geweest bij ICT-leveranciers als Hyperion en Oracle.

Hobbys und Interessen

Naast mijn werk doe ik veel aan sport (tennissen, padel, hardlopen) en hou ik erg van reizen. En rode wijn. En schilderen. Verder ben ik goed in socializen met familie en/of vrienden en ga ik graag naar toneel, wat ik al zeker 3 jaar niet heb gezien.

Warum Wert liefern?

Supply Value is een bedrijf met een positieve mix van ambitie, een open en informele werksfeer, slimme en gedreven mensen. Waar vrijheid en kwaliteit samengaan. Wij bieden mooie oplossingen voor klanten. Een speciaal bedrijf met enorme groeipotentie.

Als echte teamspeler zit je bij Supply Value goed. Ik gebruik mijn kennis en ervaring graag om teams en mensen persoonlijk te laten groeien. Ik coach graag young professionals in hun ambitie.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring op het gebied van consultancy,  programmamanagement en delivery. Ik bouw bruggen tussen strategie en ICT-oplossingen vanuit diverse disciplines zoals Consultancy, Verkoop, Projectmanagement en Country Management. Verder weet ik van mijzelf dat ik een generalist ben die zich inmiddels makkelijk verdiept in klantsituaties en totaal-oplossingen.

“Als echte teamspeler zit je bij Supply Value goed. Ik gebruik mijn kennis en ervaring graag om teams en mensen persoonlijk te laten groeien.”

Ik ben geïnteresseerd in mensen en veranderen. Iets dat binnen bedrijven steeds vaker en vooral sneller plaatsvindt. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in innovaties en ontwikkelingen die de wereld beter maken. Ik spreek de taal van de business én begrijp technisch en organisatorisch inhoudelijke uitdagingen in de verschillende fases van transformatieprocessen. En de rol die Supply Value en digitalisering hierin kunnen spelen. Tot slot is bekend dat ik ongelukkig wordt in een stabiele, gestructureerde en ambitieloze omgeving.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?