Daphne van Os

Über mich

Supply Value, Daphne van Os

Funktion
Berater

Schulung

LLB Rechtsgeleerdheid en MSc Organization and Management studies (Organization studies)

Hobbys und Interessen

Crossfit, wandelen en boulderen. Daarnaast ben ik een enorme podcastliefhebber!

Warum Wert liefern?

Ik vind het belangrijk om op een duurzame wijze niet alleen ‘dingen goed’ te doen, maar ook ‘goede dingen’ te doen. Het is tof om samen met mijn slimme en ambitieuze collega’s van Supply Value bij te dragen aan dit soort duurzame veranderingen.

Ik ben sinds april 2023 werkzaam binnen Supply Value. Daarvoor ben ik in verschillende functies werkzaam geweest binnen Tilburg University. Zo heb ik als interim secretaris bij de universiteitsraad ervaring opgedaan in het inwinnen, verzamelen en redigeren van beleids- en besluitvormingsinformatie. Daarnaast ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als onderwijscoördinator binnen de rechtenfaculteit. Vanuit die hoedanigheid heb ik zelf ook beleid kunnen voorbereiden en uitwerken.

Uit mijn eerdere werkervaringen weet ik dat ik een erg brede interesse heb. Vooral innovatie in de publieke sector vind ik enorm interessant. Ik vind het fascinerend om te zien hoe dit type organisaties -waarbij digitalisering vaak wel een middel, maar geen einddoel is – omgaan met hun ambitieuze digitaliseringsagenda’s. Het is mijn doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van een veerkrachtige publieke sector die klaar is voor de toekomst.

” Het is mijn doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van een veerkrachtige publieke sector, die klaar is voor de toekomst!”

Als ik Supply Value in één woord zou moeten omschrijven dan zou ik voor het woord ‘ontwikkeling’ kiezen. Bij Supply Value staat ontwikkeling centraal, in al haar vormen. Medewerkers worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen door middel van een gedegen opleidingstraject. Supply Value zelf heeft zich ontwikkeld tot het snelst groeiende bedrijf in Nederland met drie opeenvolgende winstjaren van de FD Gazelle Award. Bovendien volgt het bedrijf de ontwikkelingen binnen de maatschappij op de voet en realiseert het duurzame en innovatieve oplossingen met focus op het toevoegen van waarde voor de klant. Dit past bij mijn visie op ontwikkeling: ontwikkeling is een constant proces van waarde toevoegen aan jezelf en jouw omgeving.

In Supply Value heb ik een werkgever gevonden die deskundigheid combineert met creativiteit en flexibiliteit. Het geeft energie om te werken met een club ambitieuze collega’s waarvan elk een eigen frisse blik en kennisdomein heeft. Vanaf het moment dat ik hier binnenliep voelde ik me thuis, echt een warm bad.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?