Daan Boele van Hensbroek

Over mij

Daan Boele van Hensbroek Supply Value

Funktion
Berater

Schulung
MSc. Entrepreneurship

Hobby’s en interesses

Warum Wert liefern?

Na het afronden van mijn MSc. Entrepreneurship ben ik een jaar lang verantwoordelijk geweest voor IT en Data binnen het bestuur van de universitaire faculteitsvereniging Sefa. Vervolgens heeft het IT Management traineeship binnen Supply Value mij de kans geboden om mijn wetenschappelijke kennis over jonge bedrijven te combineren met mijn praktische kennis en interesse in IT en data. Hierin komt direct de kern van mijn ervaringen binnen het bedrijf terug; het bieden van enorme kansen door te investeren in de groei van alle werknemers. In tegenstellingen tot andere bedrijven waar ik geweest ben, krijg je hier echt de kans om zelf jouw carrière vorm te geven door gedurende het traineeship te kiezen uit de uitgebreide training mogelijkheden.

“Het Digital traineeship binnen Supply Value heeft mij de kans geboden om mijn wetenschappelijke kennis over jonge bedrijven te combineren met mijn praktische kennis en interesse in IT en data.”

De verantwoordelijkheid die je hierin kan nemen wordt tevens weerspiegeld in de verwachtingen die je ervaart vanuit klanten. Supply Value staat namelijk bekend om haar hoge klanttevredenheid, waardoor je al direct op je eerste klussen veel verantwoordelijkheid en vertrouwen krijgt om autonoom te werk te gaan. Zo ook in de complexe klus bij Omring waar ik direct na de traineeshipweek aan de slag kon gaan. Ondanks de verantwoordelijkheidsverwachtingen kan je altijd rekenen op de begeleiding van de meer seniore consultants, waardoor je erg snel leert.

Uitgevoerde opdrachten

Om hoge kwaliteit zorg te leveren is het van essentieel belang dat medewerkers ondersteund worden door effectieve ICT functionaliteiten. Mijn eerste opdracht vindt plaats bij een grote zorgorganisatie die een transitie ondergaat waarbij alle locaties van nieuwe ICT-infrastructuur worden voorzien. Gedurende deze transitie worden er grote stappen gemaakt in contract- en leveranciersmanagement op de ICT-afdeling om de huidige uitgaven en leveranciers in kaart te brengen en om besparingen te realiseren en inzichtelijk te maken. Mijn aandeel van het project duurt zo’n 5 maanden, waarbij ik in een dynamische en snel schakelende omgeving werk. Hierbij is het van vitaal belang om structuur en overzicht te creëren zodat alle informatie verzameld kan worden, inzichtelijk wordt gemaakt en gecommuniceerd kan worden binnen meerdere lagen van de organisatie. Uitdagingen liggen in het in kaart brengen van de contracten en de betreffende business owners, in het schakelen tussen de vele informatiebronnen en in het creëren van een zuivere begrotingsverwachting gedurende de vele veranderingen binnen de ICT-afdeling.

Nadat ik mijn eerste opdracht afrondde bij een externe klant, heb ik twee grootschalige interne projecten uitgevoerd. Na het winnen van een aantal tenders ben ik als projectleider verantwoordelijk geweest voor het implementeren van gegunde aanbestedingen. Volgens scrum methodiek verzorgde ik de planning en het leiden van de teams Werving, Marketing, Sales, Staffing, Kennismanagement, Kwaliteitsmanagement, SOIR/CSR en Juridische zaken en proces. Overzicht houden, knelpunten signaleren en oplossen en structurele data gedreven rapportages stonden hierin centraal. Vervolgens heb ik soortgelijke taken uitgevoerd als projectleider van de verhuizing. Hiervoor moest ons nieuwe kantoor tijdig worden opgeleverd, van de technische interne bouw en inrichting tot communicatie en de fysieke verhuizing

Referenties Daan

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?