Carianne Zegers

Over mij

Carianne Zegers Supply Value

Funktion
Berater

Schulung
BSc. Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen, MSc. Business Administration – Strategy & Organization

Hobby’s en interesses
Reizen, skiën en snowboarden en lezen

Warum Wert liefern?
De persoonlijke benadering en de groeimogelijkheden binnen de organisatie

Nadat ik ben afgestudeerd van de Master Business Administration, met een focus op Strategy & Organization, ben ik in september 2019 bij Supply Value komen werken. Wat mij direct opviel binnen Supply Value is de positieve sfeer en de persoonlijke aandacht die iedereen voor elkaar heeft. Je wordt direct betrokken bij wat er in de organisatie leeft en je krijgt vertrouwen vanuit je collega´s en leidinggevenden. Binnen Supply Value bereik je alles samen in plaats van alleen, een ontzettend fijn gevoel!

“Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de kunst van verandermanagement zijn zaken waar ik al tijdens mijn studie erg enthousiast van werd.”

Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de kunst van verandermanagement zijn zaken waar ik al tijdens mijn studie erg enthousiast van werd. Bij Supply Value krijg ik de mogelijkheid om mij hierin te verdiepen en me te specialiseren op onder andere deze gebieden. Binnen het traineeship krijg je veel vrijheid om te ontdekken waar je krachten en je interesses liggen. Er is ook veel ruimte om je in deze richting te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van trainingen of het overleggen met collega´s. Doordat je ook meteen veel verantwoordelijkheid krijgt, bij bijvoorbeeld je project, kun je ontzettend veel leren in korte tijd. Ik kijk erg uit naar de komende projecten en de ontwikkeling van Supply Value!

Uitgevoerde opdrachten

 

Bij een openbaar vervoerder vervul ik een dubbelrol: die van Secretaris MT en die van Project Management Ondersteuner. In mijn rol als Secretaris MT en Project Management Ondersteuner kom ik in contact met mensen in verschillende posities, van uitvoerend tot het MT. Hierdoor krijg ik veel inzicht in hoe processen binnen de organisatie lopen en hoe de besluitvorming tot stand komt. In de functie van Secretaris MT van de Regieorganisatie help ik enerzijds met het voorbereiden van de MT vergadering door de agenda te maken en stukken uit te sturen. Tijdens de vergaderingen notuleer ik. In de rol van Project Management Ondersteuner help ik de Projectleider Procesimplementatie met verschillende zaken. Zo bereiden we samen workshops voor, bespreken en optimaliseren we processen met procesmanagers en kijken we naar hoe het implementatie van een softwareprogramma de processen beter op elkaar aan kan laten sluiten. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van een Game, om de medewerkers inzicht te geven in de huidige processen.

Referenties Carianne

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren?