Persbericht: Supply Value geselecteerd als partner voor het leveren van adviesdiensten ketenlogistiek bij het Ministerie van Defensie

Zeist, 20 december 2021 – Supply Value is door het Ministerie van Defensie gekozen tot één van de drie voorkeursleveranciers voor de inhuur inzake adviesdiensten ketenlogistiek.

Supply Value zal vanaf januari 2022 twee tot vier jaar adviesdiensten leveren op het gebied van ketenlogistiek bij het Ministerie van Defensie.

De adviesdiensten hebben tot doel de effectiviteit dan wel de efficiency van logistieke processen te verbeteren, met het uiteindelijk doel om de materiele gereedheid binnen Defensie te verhogen tegen minimale kosten en risico.

“We zijn er trots op dat wij het Ministerie van Defensie de komende jaren mogen adviseren over het optimaliseren van hun logistiek en kijken er naar uit om vanuit onze expertise een bijdrage te leveren aan vrede, vrijheid en veiligheid, in Nederland en daarbuiten” aldus Menno van Drunen, Algemeen Directeur Supply Value.

Über Supply Value

Supply Value is specialist op het gebied van netwerkoptimalisatie. Commercieel, operationeel  en digitaal. Wij leveren onafhankelijk advies, implementatiekracht en training en vertalen strategie naar concreet resultaat.

Wir glauben, dass Ergebnisse, die für eine Einzelperson nicht erreichbar sind, übertroffen werden, wenn wir zusammenarbeiten. Jeder aus eigener Kraft, mit Fokus auf ein gemeinsames Ziel und minimalen Transaktionskosten. We make strategy work.

Supply Value is gespecialiseerd in de vakgebieden procurement, supply chain, operations en digital en actief in Nederland en Duitsland binnen overheid, zorg en diverse private sectoren.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2016-2020). Supply Value is ISO27001, ISO9001 en B Corp gecertificeerd, onderdeel van de Financial Times 1000 en winnaar van een FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven: 2018, 2019 én 2020! Tevens zijn wij uitgeroepen tot beste adviesbureau voor zowel procurement als supply chain management door Consultancy.nl!

Weitere Informationen und Fragen zum Lieferwert:
Für weitere Informationen kontaktieren Sie bitte Menno van Drunen über
m.drunen@supplyvalue.nl oder 06 – 24 51 62 44.