NLdoet: Vogelhuisjes maken, meebouwen aan een pergola en de bijen een handje helpen.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Elk jaar in maart worden er duizenden vrijwilligersprojecten opgezet in het hele land. Dit biedt mensen de kans om zich actief in te zetten voor hun gemeenschap en een verschil te maken in het leven van anderen. Zo hebben 8 medewerkers van Supply Value zich vrijdag ingezet voor de gemeenschap, door kinderboerderij de Brink een handje te helpen.

Het oorspronkelijke plan was om een pergola te bouwen, maar door hevige sneeuwval moest dit plan enigszins worden aangepast. De dag begon met het graven en bouwen van de pergola, maar vanwege de harde regen bleek het leggen van elektriciteit niet handig. Als alternatief konden onze vrijwilligers binnen vogelhuisjes bouwen en gaten in bomen boren om bijen te helpen bij het leggen van hun eitjes. Als B-Corp vindt Supply Value het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Deze activiteit sluit dan ook goed aan bij deze missie.

Deze maand staat in het teken van B-Corp. Het is een belangrijke periode waarin we bij Supply Value graag willen laten zien hoe we ons steentje bijdragen aan de wereld en hoe we proberen om een stap verder te gaan. Voor ons is de B-Corp certificering een erkenning van ons harde werk op het gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Door deze certificering zetten we een belangrijke stap om onze positieve impact op de samenleving te vergroten.

Wilt u meer info over B-Corp maand en bent u benieuwd wat het precies inhoudt, klik dan hier.

Sind Sie interessiert oder möchten Sie mehr über Supply Value erfahren? 

Neem contact op met Supply Value voor meer informatie via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl.