Brain Breakfast – 7 september

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een bijzonder evenement binnen het groeiende ecosysteem van Supply Value: het Brain Breakfast. 

Dit evenement is onderdeel van een drietal evenementen waar Supply Value kennisdeling en netwerken laat samenkomen. Dit is dé gelegenheid om te leren, te discussiëren en contact te leggen met gelijkgestemde professionals. Dit alles tijdens een heerlijk verzorgd ontbijt.  

Na het ontbijt kan er gebruik gemaakt worden van de kantoorruimte van Supply Value om lekker te blijven werken! 

Onze speciale gast en spreker voor deze editie is niemand minder dan Lowi Vervoorn, Senior Consultant bij Supply Value die zal spreken over het onderwerp: Circulaire Economie.

Over de spreker

Lowi Vervoorn is een erkende deskundige op het gebied van Circulaire Economie. Hij neemt ons mee in de wereld van duurzaamheid, innovatie en de verschuiving naar circulaire bedrijfsmodellen. Doel van de sessie is inspireren en uitdagen om na te denken over hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen. 

 

Wat kunt u verwachten? 

  • Een boeiende presentatie van Lowi Vervoorn over Circulaire Economie. 
  • Een interactieve sessie om ideeën uit te wisselen en inzichten te delen. 
  • Een uitgelezen kans om te netwerken met professionals  
  • Een heerlijk ontbijt om de ochtend goed te beginnen.
  • Na het ontbijt kan er gebruik gemaakt worden van werkplekken op het Supply Value Kantoor! 

Dit is uw kans om deel uit te maken van een gemeenschap van changemakers, waar u kunt leren van experts en uw eigen kennis kunt delen met gelijkgestemden. Schrijf u snel in om zeker te zijn van uw plek! 


Evenementdetails
 

Datum: 7 september 2023 

Tijd: 07:00 – 09:00 uur 

Locatie: Arnhemse Bovenweg 160, Zeist 

 

Locatie/ bereikbaarheid

Kantoor Supply Value, Arnhemse Bovenweg 160, 3708 AH te Zeist. 

Ons kantoor is goed te bereiken met het OV en ligt op 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen (OV fietsen beschikbaar) van het station Driebergen-Zeist.

Komt u met de auto? Dan kunt u gratis parkeren in onze ondergrondse parkeergarage.

Brain Breakfast 7 september 2023

Bent u aanwezig? Meld u dan gelieve vóór 1 september 12.00u aan via onderstaand formulier, zodat wij vroegtijdig alle inkopen kunnen regelen. Laat het ons ook gerust weten als u graag een introducé wilt meenemen!

Heeft u vooraf vragen?

We helpen u graag. U kunt ons bereiken via office@supplyvalue.nl of bel direct met onze Manager Staffing Jeffrey van Gils op +31 6 571 848 30.