Ausschreibung in 10 Tagen

Innovatief inkopen met een aanbesteding in 10 dagen

Geslaagde aanbestedingstrajecten kenmerken zich binnen de meeste overheidsorganisaties door langdurige voortrajecten waaraan verschillende afdelingen en lagen uit de organisatie op een zeker moment in de tijd een bijdrage leveren. Deze voortrajecten kunnen vaak tot wel 9 maanden in beslag nemen. Supply Value is erin geslaagd dit proces te verkorten naar 10 dagen. Inmiddels is deze aanpak succesvol toegepast bij o.a. UWV en UBR|HIS.

Op deze verzamelpagina leest u alles over onze aanpak ‘Aanbesteding in 10 dagen’ met tools, cases, inzichten en nog veel meer!

Webinars Aanbesteding in 10 dagen

Na meerdere succesvolle trajecten bij diverse organisaties waarbij we in 10 dagen tijd de publicatie van een aanbesteding realiseren krijgen we uit verschillende hoeken de vraag hoe we dit doen. Hoe werkt deze aanpak, waar moet ik op letten, wat zijn de risico’s, en kan dit wel bij mijn organisatie? Deze en vele andere vragen zullen wij beantwoorden in onze Webinars over aanbesteden in 10 dagen. Met ruim de aandacht voor vragen, cases en andere tips en tricks.

Aanmelden

Hieronder ziet u een overzicht van de momenten waarop deze sessies gepland staan. Heeft u interesse? Vul dan diese Form in om aan te geven welke van deze momenten uw voorkeur heeft. Mocht geen van deze momenten u uitkomen, kunt u dit in het formulier aangeven. Wij nemen dan contact met u op om een andere datum te plannen.

  • Maandag 8 februari om 14:00
  • Woensdag 17 februari om 15:00
  • Vrijdag 5 maart om 09:30

Aanbesteden in 10 dagen: hoe heeft UBR|HIS deze aanpak ervaren?