Consultant Supply Chain & Operations

Functieomschrijving

Je bent een professional die het leuk vindt om mee te ondernemen als werknemer. Als consultant Supply Chain & Operations help je mee aan de groei van Supply Value en deel je jouw kennis en ervaring om van elkaar te leren. Je hebt bij voorgaande opdrachtgevers klanten kunnen helpen met het efficiënter, goedkoper en effectiever maken van de processen of organisatie op het gebied van Supply Chain & Operations.

Jouw positie in de organisatie

Ter versterking van ons team zoeken we Consultants. Samen met 10 collega’s vorm jij de business unit Supply Chain & Operations, die onder aansturing van een business unit manager eigen proposities ontwikkelt, verkoopt en levert. Onze focus ligt daarbij op de top 500 organisaties van Nederland in de overheid, zorg, logistieke dienstverlening, FMCG en hightech. We werken voor bedrijven zoals NS, Schiphol, UWV, ONVZ, Zeeman en diverse Ministeries.

Naast impact bij onze klanten, die ons beoordelen met een 8,7, lever jij ook een significante bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s in het team. Samen met deze collega’s werk je aan het verder uitbouwen van de kennis en expertise van het team op het gebied van Supply Chain & Operations. Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Als zij groeien, groeit Supply Value als onderneming. Zij delen de onderstaande kernwaarden:

Vrijheid – Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.

Vertrouwen – Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.

Verantwoordelijkheid – Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.

Fun – Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met de mensen om ons heen en delen onze kennis.

Functievereisten

Belangrijkste taken

• Je gaat zelfstandig of als leider (consultancy)opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers in een rol als business consultant, project-, programma- of interim manager. In die rol help je onze opdrachtgevers verbeteringen door te voeren op het gebied van Supply Chain & Operations en vraagstukken op te lossen gericht op zaken als sales & operations planning, warehousing, logistics en supply & demand planning;
• Je voert opdrachten uit bij de top 500 bedrijven in Nederland in zowel de publieke als de private sector;
• Je draagt bij aan de groei van Supply Value;
• Je coacht collega’s in hun ontwikkeling;
• Je grijpt (sales)kansen, publiceert in vakbladen, geeft gastcolleges en organiseert evenementen voor het delen van kennis en ervaring;
• Je vraagt regelmatig om feedback en geeft anderen gevraagd en ongevraagd feedback.

Wat neem je mee?

Je bent een echte consultant en hebt drie tot vijf jaar werkervaring met een afgeronde masteropleiding. Je krijgt energie van werken in verschillende projecten en teams en bent continu op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Je beschikt over adviesvaardigheden en bent gedreven om maximale impact te maken voor onze klanten door ze te helpen met het verbeteren van de processen en organisatie op het gebied van supply chain & operations. Je hebt sterke sociale en commerciële vaardigheden en beschikt over een uitgebreid netwerk. Verder heb je werkervaring in de industrie, FMCG, overheid en/of zorg en heb je een projectmanagementcertificering en bij voorkeur een Lean Six Sigma Black Belt certificaat (of vergelijkbaar). Ook beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes en ben je nieuwsgierig en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en oplossingen voor onze klanten en Supply Value.

Wat wij je bieden
 • Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd. Wij investeren namelijk graag in lange relaties. Dit uit zich in een medewerkerstevredenheid van een 8,2 over de afgelopen drie jaar.
 • Een ondernemende omgeving waar je doordeweeks afwisselend op locatie bij de klant, thuis, onderweg of op ons kantoor werkt. Op vrijdagen werken wij samen aan de verdere groei van Supply Value op ons kantoor in Arnhem en vanaf 1 maart vanuit ons nieuwe kantoor in Zeist.
 • Inzet moet beloond worden, daarom hebben wij een mooie bonusregeling. Wij geloven dat resultaten die voor een individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Daarom zijn naast jouw persoonlijke doelstellingen ook bedrijfsdoelstellingen onderdeel van de bonusregeling.
 • Ontwikkeling staat centraal binnen Supply Value. Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom is er voor elke medewerker een opleidingsbudget, zo bepaal je met jouw manager welke trainingen en opleidingen het beste past bij de groei die jij voor ogen hebt.
 • Op jouw eerste werkdag liggen jouw laptop, een Apple of Android telefoon al voor je klaar. De leaseauto alleen nog niet. Waarom? Omdat je deze zelf samenstelt naar jouw eigen wensen. Ben je geen fan van autorijden, geen probleem, dan krijg je van ons een NS-Business Card, waar je ook in je vrije tijd gebruik van mag maken.
 • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers fit en vitaal zijn. Als je het grootste gedeelte van de dag op je bureaustoel hebt gezeten, duik je ’s avonds met flinke korting de sportschool in.
 • Vitaliteit belonen wij ook door je een extra vrije dag te geven wanneer je een half jaar niet ziek bent geweest.
 • Voelt voor jou “later wanneer je met pensioen gaat” nog als een ver van je bed show? Geen zorgen, wij denken er wél over na met onze bijdrage aan jouw pensioenopbouw.
 • Naast werken is er ook voldoende tijd voor FUN. Zo staat het bier elke vrijdag koud voor de VrijMiBo, gaan wij elk jaar een weekend weg, bezoeken we verschillende festivals met collega’s, organiseren wij zo nu en dan een karaoke/spelletjesavond en staan wij ’s winters op de ski’s in de sneeuw. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend!
Contact

Beschik jij over de juiste eigenschappen en wil jij onderdeel worden van een hecht team? Dan dagen we je uit te solliciteren! Neem contact met ons op! Dit kan door contact op te nemen met Mike Reijnen via 06-10684509. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande link. Wij nemen dan contact met je op.

Over Supply Value

Supply Value is een toonaangevend en onafhankelijk strategie advies en -implementatiebureau op het gebied van procurement, supply chain & operations en digital. Sinds haar oprichting in 2007 helpt Supply Value klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en digitaal gebied. Supply Value onderscheid zich door:

 • Gedreven professionals met passie voor hun vak en (persoonlijke) ontwikkeling.
 • Onafhankelijk advies gericht op het realiseren van strategische verbeteringen.
 • Een uitgebreide gereedschap- en data set waardoor wij meer waarde realiseren in minder tijd.

Klanten beoordelen Supply Value gemiddeld met een 8,8 (2018-2020). Supply Value is ISO9001 gecertificeerd, winnaar van een FD gazelle award 2018, 2019 en 2020, daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoorde tot de 32 vitaalste bedrijven van Nederland in 2019.

Wij delen de onderstaande kernwaarden:

 • Vrijheid - Wij zijn objectief, positief kritisch en onafhankelijk.
 • Vertrouwen - Wij bouwen aan relaties, leveren kwaliteit en handelen integer.
 • Verantwoordelijkheid - Wij zijn klantgericht, doelgericht en omgevingsbewust.
 • Fun - Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme, werken samen met leuke mensen aan gave opdrachten en delen onze kennis.

Herken jij je in deze waarden en wil jij met de beste mensen, data, tools en netwerk impact maken bij onze klanten dan is deze vacature er voor jou!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value?