Consultant Jeroen Arentsen wint scriptieprijs Sourcing Nederland

Scriptieprijs Jeroen

Supply Value collega Jeroen Arentsen heeft met zijn scriptie naar ‘Early supplier involvement in public IT procurement’ de scriptieprijs 2020 van Sourcing Nederland gewonnen! De scriptie schreef hij ter afronding van zijn master Business Administration aan de University of Twente onder begeleiding van Frederik Vos. Na lovende woorden van de jury heeft hij de prijs digitaal in ontvangst mogen nemen.

“Zeer relevant onderwerp, was nog weinig onderzoek gedaan naar early supplier involvement in de publieke sector. Gedegen onderzoek, meer dan 150 deelnemers, goede response rate. Goed theoretisch framework. Duidelijke conclusies en aanbevelingen. Goed toegankelijk geschreven, prima Engels. Uitgebreide literatuurlijst.”, aldus de jury over de scriptie van Jeroen.

Wij zijn ontzettend trots op onze collega, van harte gefeliciteerd Jeroen!

Meer weten?

In het Supply Value inkooptrends onderzoek van 2020 wordt nogmaals duidelijk dat co-creatie en innovatie met leveranciers de nummer één trend is voor de komende vijf jaar. Inkoopprofessionals benadrukken hiermee dat het in de toekomst steeds belangrijker wordt om samen te werken met leveranciers. Verder kent de ICT-branche vele technologische ontwikkelingen met een snel veranderende markt. Dit betekent dat de ICT sector mogelijk veel voordeel heeft bij het vroegtijdig betrekken van leveranciers tijdens het opstellen van een aanbesteding. Kortom, relevant onderwerp waar nog weinig onderzoek naar is gedaan.

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek van Jeroen? Een whitepaper met de resultaten van het vroegtijdig betrekken van leverancier bij IT aanbestedingen in de publieke sector is hieronder te downloaden.

Download

Wilt u meer weten over het vroegtijdig betrekken van leveranciers bij ICT aanbestedingen binnen het publieke domein? Download dan hier geheel vrijblijvend de gehele whitepaper.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl