Case: aanbesteding in 10 dagen met de Haagse Inkoop Samenwerking

Onlangs hebben wij samen met de Haagse Inkoop samenwerking (HIS) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) binnen 10 dagen een aanbesteding gepubliceerd. Het schrijven van een aanbesteding is een proces dat vaak maanden duurt door de betrokkenheid van personen uit verschillende organisatieonderdelen en tijd tussen ontmoetingen die vaak lang duurt. Dit leidt er toe dat men op elkaar zit te wachten, documenten verloren raken of zelfs dat reeds voltooide stappen opnieuw dienen te worden uitgevoerd. Inmiddels hebben wij meerdere keren bewezen dat het mogelijk is om dit proces te voltooien binnen tien dagen. Benieuwd hoe wij dit hebben gedaan? Lees dan hieronder onze casebeschrijving.

In deze casebeschrijving leest u hoe wij bij de HIS in 10 dagen tijd alle benodigde besluiten en documenten hebben opgeleverd die nodig zijn om een aanbesteding te publiceren. Hierbij maakten wij gebruik van de Value Sprint© methode, die door Supply Value zelf is ontwikkeld. Na een beschrijving van de context geven we  een toelichting op hoe we het proces hebben ingericht en hoe dit in de praktijk is uitgepakt. Vervolgens leggen we uit hoe de opdrachtgever van de aanbesteding en de inkoopafdeling het hebben ervaren om dit  proces in 10 dagen uit te voeren.

Download

Benieuwd naar hoe een aanbesteding in 10 dagen in de praktijk verloopt? Download dan hier geheel vrijblijvend de gehele case.

Meer weten?

Wij horen graag wat u van dit artikel vond. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact op met Supply Value via 088 0555 999 of info@supplyvalue.nl