Arnhems adviesbureau Supply Value is winnaar FD Gazellen 2018

Supply Value is een toonaangevend strategieadvies en implementatiebureau op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Supply Value is gevestigd in Arnhem en actief in heel Nederland.

Sinds de oprichting (2007) focussen wij ons al continu op het realiseren van maximaal rendement voor onze klanten. Hierdoor worden wij over afgelopen 3 jaar met gemiddeld rapportcijfer van 8,7 beoordeeld door onze klanten en zijn wij nu een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met dit behaalde resultaat behoort Supply Value nu tot de FD Gazellen 2018.

“ik ben trots op het team waarmee we deze impact maken bij onze klanten, ben onze klanten dankbaar voor het gestelde vertrouwen en zie deze prijs als een aanmoediging om door te gaan met innoveren binnen het consultancy vak zodat we steeds meer waarde kunnen realiseren in minder tijd” alsdus van Drunen (algemeen directeur).

De FD Gazellen award wordt voor de vijftiende keer uitgereikt door het Financieel Dagblad (FD). De prijs wordt toegewezen aan 680 van de 1 miljoen ondernemingen in Nederland. De groei van deze hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn en die het laatste jaar winstgevend afsluiten zijn afgesloten. Supply Value is titelhouder in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Drie indicatoren dit jaar
Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs volgens het FD een meer gebalanceerde basis.

Onafhankelijk advies en gegarandeerd resultaat
Supply Value onderscheidt zich van andere bureaus doordat zij niet gebonden is aan specifieke technologieën of methoden, daardoor kunnen we echt onafhankelijk adviseren. We gaan daarbij altijd voor duurzaam resultaat: denken, draagvlak en doen is daarbij het uitgangspunt. Dat betekent geen dikke rapporten, wel meer rendement in minder tijd.

Supply Value is gevestigd in Arnhem en actief bij organisaties zoals ONVZ, Nederlandse Spoorwegen, GVB, Ahold Delhaize en de Rijksoverheid.

Over Supply Value
Supply Value is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Sinds 2007 helpen wij klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en informatiekundig gebied. Supply Value is onafhankelijk en zet haar klanten op nummer 1.

Meer informatie
Is je interesse gewekt, wil je meer weten en/of van gedachte wisselen? Neem dan contact met ons op: 088-0555 999 / info@supplyvalue.nl