Arbeidsvoorwaarden

Bij Supply Value kan je rekenen op de onderstaande arbeidsvoorwaarden:

Werk met impact

Wij werken aan uitdagende vraagstukken voor toonaangevende klanten. De adviezen die wij geven en implementaties die wij uitvoeren zijn vaak van strategisch belang voor onze klanten.

Een leuk en gedreven team

Wij werken met gedreven vakmensen. Al onze consultants hebben WO werk- en denkniveau en gaan voor maximaal resultaat. Al onze consultants beschikken over de volgende eigenschappen

  • Drive: We hebben energie en passie voor het vak;
  • Denken: We zijn scherp en objectief;
  • Draagvlak: We brengen anderen in beweging;
  • Doen: We zetten het doel centraal en gaan snel over tot actie;
  • Duurzaam resultaat: We realiseren positieve. blijvende impact.

Naast het werk gaan we regelmatig samen op stap, spelletjes doen, sporten of aan de slag voor een goed doel.

Ruimte voor ontwikkeling

Wij besteden 10% van onze tijd aan ontwikkeling van onszelf en de organisatie. Dat houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij onze klanten altijd kunnen adviseren op basis van de laatste inzichten en innovatieve proposities. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan met daarin ontwikkel en resultaat afspraken. Maandelijks bespreek jij je resultaten en ontwikkeling met je manager. Een keer per 6 weken hebben we een ShareValue avond waar we de laatste inzichten vanuit theorie en praktijk met elkaar delen en een hapje eten.

Goed salaris

Onze salarissen zijn marktconform voor de consultancy branche. Naast een vast salaris en vakantiegeld bieden we je ook een variabele beloning op basis van jouw resultaten en dragen we bij aan je pensioen.

Vakantie

Wij vinden het belangrijk dat jij ook voldoende tijd hebt voor ontspanning en bieden daarom 25 vakantiedagen en 1 dag voor iedere 6 maanden dat je niet ziek bent en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.

Sport

Om te zorgen dat jij fit blijft, bieden wij je een bedrijfsfitnessregeling aan en gaan we regelmatige sporten met collega’s.

Uitstekend gereedschap

Als medewerker van Supply Value krijg jij beschikking over een smartphone (Apple of Samsung), een uitstekende laptop voorzien van de benodigde software.

Maatschappelijke impact maken

Wij besteden 1% van onze tijd en 1% van onze winst aan de ondersteuning van goede doelen. Dat doen we op 3 manieren:

  1. We zetten onze expertise in voor goede doelen die daar baat bij hebben;
  2. We sponsoren medewerkers die sporten voor een goed doel;
  3. We helpen goede doelen met praktische klussen, van het aanleggen van tuinen tot en met het schilderen van wijkcentra en het verbeteren van kinderboerderijen in de regio.

Sociale activiteiten

Iedere maand en als er iets bijzonders te vieren is hebben we een vrijdagmiddagborrel op kantoor. Daarnaast organiseren we regelmatig personeelsuitjes zoals BBQ, sportdag en nachtje weg.

We delen onze kernwaarden en werken vanuit een heldere missie, visie en strategie.