Adviesbureau Supply Value start met haar eigen Academy

Arnhem – Adviesbureau Supply Value, heeft vandaag haar Academy gelanceerd. Via de Academy levert Supply Value diverse trainingen, workshops en coaching voor professionals op het gebied van inkoop, supply chain management en informatiemanagement.

Sinds 2007 is Supply Value actief als specialist in de  consultancy markt. Al meer dan 10 jaar helpt zij organisaties succesvol te zijn. Zij verzorgd tijdens deze adviesopdrachten op regelmatige basis trainingen of workshops en wil haar expertise graag breder delen door het geven van trainingen via haar eigen Academy. Menno van Drunen (algemeen directeur van Supply Value) merkt op dat er veel vraag is naar pragmatische opleidingen en dat de trainingen die gegeven worden zich goed lenen om met een breder publiek te delen. ‘Wij onderscheiden ons door een praktische aanpak die tijdens de training handvatten biedt, waarmee je morgen meteen mee aan de slag kan. Daarnaast zijn onze trainers ervaren, theoretisch en didactisch goed onderlegd.’

Op basis van behoefte van de klant biedt de Supply Value Academy een breed aanbod van trainingen voor professionals, zoals een jaarplan op 1 A4, contractmanagement of dat gedreven verbeteren. Tijdens de trainingen kunnen deelnemers kennis en ervaring delen met professionals uit andere vakgebieden of branches, zodat zij ook voorbeelden op kunnen doen uit andere vakgebieden. De Supply Value Academy biedt op dit moment 20 verschillende trainingen aan. De verwachting is dat het aanbod het komende jaar uitgebreid zal worden tot 30 á 40 trainingen.

De trainingen zijn beschikbaar op basis van open inschrijving of incompany. Incompany trainingen kunnen desgewenst volledig op maat worden gemaakt voor onze klanten. Zo hebben we vorige week bijvoorbeeld een training gegeven waarin we verandermanagement en het opstellen van een jaarplan op 1A4 gecombineerd hebben. Daarmee bieden we direct meerwaarde voor de betreffende organisatie.

Over Supply Value
Supply Value is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement. Sinds 2007 helpen wij klanten met het verbeteren van de waardeketen op commercieel, operationeel en informatiekundig gebied. Supply Value is onafhankelijk en zet haar klanten op nummer 1. In 2018 zijn wij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, dat levert ons dat een FD Gazellen award op.

Meer informatie
Is je interesse gewekt, wil je meer weten en/of van gedachte wisselen? Neem dan contact met ons op: 088-0555 999 / info@supplyvalue.nl