E-procurement

Door elektronisch in te kopen maakt u uw inkoopproces efficiënter en transparanter. Een besparing van € 30,- per order aan handling kosten is eerder regel dan uitzondering. Daarnaast kunt u uw organisatie via het inkoopsysteem sturen richting het gebruik van raamcontracten. ‘Maverick buying’, het inkopen buiten contracten om, neemt hierdoor af waardoor u inzicht krijgt in wie, wat, wanneer, bij wie koopt.

Onze aanpak bij elektronisch inkopen

Het selecteren en implementeren van toepassingen die elektronisch inkopen mogelijk maken, behoort tot onze specialiteiten. Supply Value heeft op dit gebied ervaring bij de grootste organisaties van Nederland in profit (food en utilities) en non-profit (rijksoverheid). Op basis van uw doelstellingen, de omgeving en benchmarkgegevens selecteren wij met u de best passende oplossing. Hierbij kijken we niet alleen naar het belang van inkoop maar naar het belang van het totale bedrijf.

Een gedegen verandermanagement-aanpak maakt deel uit van al onze implementaties. Door uw mensen tijdig te informeren, betrekken en overtuigen dat de oplossing werkt, zorgen wij voor een gegarandeerd resultaat binnen het budget en binnen de afgesproken periode.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over Supply Value? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.