Digital Consulting Platform – MSU inkoopvolwassenheid

Automatisch advies en benchmarking

Bent u benieuwd hoe professioneel uw inkooporganisatie is? Wilt u weten welke concrete stappen u kan ondernemen om uw inkoopactiviteiten te verbeteren? Dan is onze inkoopvolwassenheid quick scan, gebaseerd op het wereldwijd meest toegepaste MSU inkoopmodel, iets voor uw organisatie.

Wat is MSU inkoopvolwassenheid?
Op basis van het Michigan State University (MSU) inkoopmodel hebben wij een quick scan ontwikkeld, waar direct een advies op maat uitrolt. Het MSU model is een integraal raamwerk van acht hoofdprocessen op het terrein van inkoopmanagement en strategische relaties en zes ondersteunende processen. Voor elk van de veertien processen zijn beoordelingscriteria ontwikkeld en volwassenheidsniveaus beschreven. Het laagste volwassenheidsniveau is 0, het hoogste volwassenheidsniveau is 10. Met behulp van deze beoordelingscriteria kunt u door het invullen van onze enquête de inkoopvolwassenheid van uw organisatie scoren en ontvangt u een adviesrapport met concrete voorstellen om uw inkoopfunctie te professionaliseren. Daarnaast wordt uw organisatie vergeleken met de zogeheten ‘best in class’ voor de processen. Op deze manier kunt u zien hoe uw organisatie scoort ten opzichte van vergelijkbare organisaties in uw branche en waar de verbetermogelijkheden liggen. Interesse? Vraag hieronder uw adviesrapport aan.

Aanvraag automatisch adviesrapport

Bent u geïnteresseerd in het toetsen van uw organisatie, het vergelijken van uw prestaties met uw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.