Digital Consulting Platform – Effectief vergaderen

Automatisch advies en benchmarking

Iedereen kent het: u zit in een eindeloos overleg en u vraagt zich sterk af hoeveel het eigenlijk kost om jullie allemaal in een kamertje te zetten, zonder dat er echt concrete resultaten of positieve energie uit voortkomen. Mensen ergeren zich aan elkaar en steken veel tijd in de communicatie, terwijl dat uiteindelijk onvoldoende resultaat oplevert. Tijdens de vergadering ontstaan veel discussies, terwijl die voor het onderwerp niet relevant zijn.  Bent u geïnteresseerd hoe uw organisatie scoort in uw vergader volwassenheid? Laat u gegevens achter in onderstaand formulier. Krijg inzicht in waar u staat als organisatie, hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie met benchmarking en ontvang advies op maat waar u als organisatie op het gebied van vergaderen in kan verbeteren.

Wat is effectief vergaderen?
Met behulp van deze Quick Scan effectief vergaderen worden vergaderingen niet alleen leuker, maar gaan we ook in op de nut en noodzaak van overleggen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat een overleg – door een aantal simpele stappen – écht de moeite waard wordt. Wanneer u merkt dat vergaderingen efficiënter kunnen helpt dQuick Scan effectief vergaderen u om een betere samenwerking te creëren door uw vergaderingen te optimaliseren. Een eerste stap in de genoemde richting is inzicht krijgen in de volwassenheid in uw organisatie. Supply Value heeft hiervoor een quick scan en adviestool ontwikkeld op basis waarvan u snel en eenvoudig inzicht krijgt waar uw organisatie staat met vergadervolwassenheid en welke stappen u kunt nemen om vergadervolwassenheid naar een hoger plan te tillen. Dat laatste doen wij in de vorm van een gratis adviesrapport waarmee u zelf aan de slag kunt. Vanzelfsprekend kunnen onze consultants u daarbij helpen. 

Vergader volwassenheid

Aanvraag automatisch adviesrapport

Bent u geïnteresseerd in het toetsen van uw organisatie, het vergelijken van uw prestaties met uw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.