Digital Consulting Platform – Contractmanagement

Automatisch advies en benchmarking

Supply Value onderzoekt jaarlijks de belangrijkste trends binnen het inkoopvakgebied. Trends die inkoopprofessionals kunnen helpen bij het stellen van prioriteiten. Contract management staat steevast in de top-5 van het jaarlijkse onderzoek naar inkooptrends. Succesvol contract management kan worden beschouwd als een van de kritische succesfactoren binnen organisaties voor het realiseren van haar doelstellingen. Bent u geïnteresseerd in waar uw organisatie staat in de volwassenheid van haar contract management? Beschikt u over de juiste contract management skills om dit binnen uw inkoopproces in te bedden? Laat u gegevens achter. Krijg inzicht in uw contract management, kijk hoe u zich verhoudt tot uw directe concurrentie met benchmarking en ontvang advies op maat.

Wat is contract management?
Relatie- en prestatiemanagement zijn belangrijke aspecten in de samenwerking tussen de interne organisatie en de externe leveranciers. Samenwerking is vastgelegd in contracten. Het is dan ook belangrijk om contractmanagement binnen het inkoopproces van een organisatie in te bedden. Een eerste stap in de genoemde richting is inzicht krijgen in de volwassenheid in uw organisatie. Supply Value heeft hiervoor een quickscan en adviestool ontwikkeld op basis waarvan u snel en eenvoudig inzicht krijgt waar uw organisatie staat met het contractmanagement en welke stappen u kunt nemen om contractmanagement naar een hoger plan te tillen.

Contract management

Aanvraag automatisch adviesrapport

Bent u geïnteresseerd in het toetsen van uw organisatie, het vergelijken van uw prestaties met uw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.