Digital Consulting Platform – Robotic Process Automation (RPA)

Automatisch advies en benchmarking

Bent u benieuwd of RPA iets is voor uw organisatie? Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in de complexiteit en voordelen van RPA voor uw bedrijfsproces. Bovendien krijgt u een passend advies over de vervolgstappen die u zou kunnen nemen. Nieuwsgierig geworden? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang direct ons gratis adviesrapport. 

Robotic Process Automation (RPA)
Door middel van Robotic Process Automation (RPA) kunnen menselijke handelingen binnen software applicaties worden nagebootst zonder dat de software zelf hiervoor hoeft te worden aangepast. De medewerker wordt ondersteund doordat repetitieve taken uit handen worden genomen door een script met multifunctionele macro’s gebaseerd op regels. Er is dus sprake van een ‘software robot’ die inlogt op een systeem en de bewerking van de muis en het toetsenbord simuleert. In het algemeen is RPA daarom vooral geschikt voor processen met een hoog volume en een repeterend karakter. Denk bijvoorbeeld aan terugkerende administratieve handelingen of het overtypen van gegevens tussen twee verschillende ICT systemen. De robot kan hierbij volledig op de achtergrond of onder de controle van een medewerker acteren.

Wij zien dat RPA in steeds meer sectoren wordt toegepast vanwege de brede toepasbaarheid en laagdrempeligheid van de technologie. Daarentegen zien wij ook dat organisaties het lastig vinden om in te schatten of een bedrijfsproces geschikt is voor toepassing van RPA. Om die reden hebben wij deze vragenlijst ontwikkeld, waarbij wij in zestien vragen de complexiteit en de voordelen van het automatiseren van uw bedrijfsproces beoordelen. De scores worden verwerkt tot een adviesrapport gericht op uw gekozen proces. In het adviesrapport leest u het resultaat van uw antwoorden op de vragen met daarbij een passend advies van onze kant. Wij hopen u hiermee richting te geven om het juiste besluit te nemen over de implementatie van RPA. 

Aanvraag automatisch adviesrapport

Bent u geïnteresseerd in het toetsen van uw organisatie, het vergelijken van uw prestaties met uw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.