Digital Consulting Platform – Ketensamenwerking

Automatisch advies en benchmarking

Ketensamenwerking

Bent u benieuwd hoe goed uw organisatie scoort op het gebied van ketensamenwerking? Wij hebben een tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig inzicht krijgt in hoe uw organisatie presteert op het gebied van ketensamenwerking, en wat u kunt doen om dit te verbeteren. Bovendien krijgt u een passend advies over de vervolgstappen die u zou kunnen nemen. Nieuwsgierig geworden? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang direct ons gratis adviesrapport. 

Ketensamenwerking
De vraag van consumenten verandert. Producten en diensten worden steeds meer met elkaar verweven, een trend die ook wel ‘servitization’ wordt genoemd. Om klanten een complete oplossing te kunnen bieden zijn organisaties genoodzaakt de vorm van een netwerkorganisatie aan te nemen waarbij steeds meer wordt samengewerkt met andere organisaties in de waardeketen. Hoe beter deze samenwerking is ingericht, hoe beter de organisaties in de keten kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van hun klanten.

Aanvraag automatisch adviesrapport

Bent u geïnteresseerd in het toetsen van uw organisatie, het vergelijken van uw prestaties met uw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand formulier.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.