Digital Consulting Platform – ICT Benchmark

Automatisch advies en benchmarking

ICT Benchmark

Worden jouw primaire zorgprocessen en medewerkers effectief en efficiënt ondersteund door ICT?  ICT wordt steeds belangrijker voor zorginstellingen, omdat de samenhang ervan met het primaire proces en medewerkers de sleutel is om de performance en de ontwikkeling van jouw organisatie te sturen en uiteindelijk om de zorg van de toekomst te kunnen blijven leveren.  Hoe volwassen is jouw ICT-organisatie en kun je dit ontwikkelen naar het niveau dat noodzakelijk is om het primaire zorgproces optimaal te ondersteunen? 

Wat is ICT Benchmark?
Supply Value heeft deze ICT benchmark ontwikkeld, omdat wij zien dat veel organisaties onbeantwoorde vraagstukken hebben over hun ICT-afdeling en de aansluiting bij de rest van de organisatie. Daar waar in traditionele organisaties de ICT functie wordt beschouwd als een ondersteunende functie (of soms zelfs noodzakelijk kwaad) biedt het optimaal inrichten van een ICT-organisatie tegenwoordig een strategisch voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Voor veel organisaties blijft het echter een vraag waar en hoe zij zouden moeten beginnen om het functioneren en de effectiviteit van hun ICT-organisatie te verbeteren. Belangrijk is dat de ICT-afdeling functioneert als één geheel en naadloos aansluiting vindt bij de rest van de organisatie. Integraliteit is daarbij het kernwoord. Deze ICT-benchmark brengt voor jou in kaart hoe de belangrijkste aspecten van ICT functioneren en effectiviteit geborgd zijn in jouw organisatie.

Aanvraag automatisch adviesrapport

Ben je geïnteresseerd in het toetsen van jouw organisatie, het vergelijken van jouw prestaties met jouw directe concurrentie door benchmarking en het ontvangen van een advies op maat? Laat jouw gegevens dan achter in onderstaand formulier en vul de enquête in.

    Uitschrijven van de nieuwsbrief is te allen tijden mogelijk.
    Lees hier de privacy policy.

Over het automatisch adviesrapport

Supply Value heeft de visie om een automatisch, bedrijfsspecifiek adviesrapport te maken waarbij organisaties hun prestaties kunnen meten en kunnen vergelijken met hun directe concurrentie door middel van benchmarking. Dit adviesrapport wordt ondergebracht in het Digital Consulting Platform.