Supply Value Academy levert praktijkgerichte incompany opleidingen, workshops, trainingen en supervisie voor inkoop-, informatie- en supply chain management professionals. Daarmee brengen wij de kennis en vaardigheden van deze vakmensen verder op niveau en zorgen wij ervoor dat zij klaar zijn om in te spelen op de vragen vanuit de uw organisatie, uw ketenpartners en de markt.

Onze opleidingen worden gegeven door enthousiaste, gedreven trainers met meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak, een gedegen theoretische achtergrond en de didactische vaardigheden om de kennis op de juiste manier over te brengen.

Maatwerk opleiding en training

Indien gewenst maken wij onze trainingen en opleidingen volledig op maat voor uw organisatie en vraagstuk. Na een intake ontwikkelen wij een programma waarin we specifiek aandacht geven aan uw vraagstuk, uw branche en uw organisatie.

Opleiding op de gewenste locatie

De trainingen vinden plaats op de gewenste locatie. In principe vinden Incompany opleidingen inhouse plaats. Ook is het mogelijk dat wij een inspirerende locatie organiseren. Wij nemen de complete organisatie uit handen en dragen ervoor zorg dat de medewerkers een leerzame, innovatieve opleiding tegemoet zien.

Meer informatie over maatwerk incompany opleidingen en training?

Wilt u meer informatie over onze maatwerk incompany opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: +31(0)88 – 0555 999