Coaching

Supply Value Academy biedt naast trainingen en opleidingen ook coaching aan. De coaches die wij aanbieden hebben allemaal, naast hun academische kennis, jarenlange praktijkervaring opgedaan in verschillende sectoren, waardoor zij niet alleen de didactische vaardigheden hebben om te kunnen coachen, maar ook de benodigde vakkennis in onder andere supply chain en performance management. Hierdoor zullen zij uw situatie goed kunnen begrijpen en u zo ook beter kunnen coachen. 

Leadership coaching

Bij leadership coaching gaan we in op individueel gedrag en kijken we naar de invloed van communicatieve en sociale vaardigheden. Hierbij kan je denken aan de manier van het motiveren van uw medewerkers of overtuigingskracht. Door hier bewust mee om te gaan willen we een transitie van (on)bewust onbekwaam naar bewust bekwaam realiseren.  

Team coaching

Bij team coaching ligt de focus op het functioneren van het team. Hierbij spelen onder andere de rolverdeling binnen het team, gezamenlijke doelen en sfeer een grote rol. Door hier samen naar te kijken kunnen eventuele conflicten voorkomen worden en kan het team beter presteren.  

Performance coaching

Bij performance coaching wordt er gekeken naar hoe resultaten verbeterd kunnen worden. Denk hierbij aan zaken als concentratie, mentaliteit en focus. Dit kan op individueel en op team niveau. Samen gaan we kijken welke aspecten van belang zijn, waarna we kijken hoe hier de juiste balans in gevonden kan worden. Door de juiste balans te vinden tussen de aspecten die het resultaat beïnvloeden, kan het resultaat effectiever behaald worden. 

Maatwerk coaching  

De coachingstrajecten kunnen geheel aan uw wensen worden ingericht. Er zal een intake plaatsvinden waarin uw wensen en het doel van het coachingstraject besproken worden. De uitkomsten hiervan vormen de basis van een op maat gemaakt traject, waarin specifiek aandacht gegeven wordt aan uw vraagstuk en uw situatie. De coaching vindt plaats op de door u gewenste locatie. 

Masterclass NLP 

Naast coaching bieden wij ook een (online) masterclass ‘Rapport maken met NLP aan binnen onze academy 

Zet al je zintuigen aan voor rapport! Loop bij deze masterclass weg met alle vaardigheden om in ieder gesprek een klik te maken met je gesprekspartner met behulp van rapport.

Benieuwd geworden? Meer informatie over deze masterclass vindt u hier 

NLP-masterclass
Meer informatie over coaching? 

Wilt u meer informatie over ons coaching aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Onze coaches 

Benieuwd naar wie onze trainers en coaches zijn? Bekijk dan onze trainers pagina.